torsdag 29. januar 2009

Nye klær til Himmel-blaa!

I dag har det vært en summende dag på Himmel-blaa. Snekkeren Daniel var innom og strammet opp døra vår, så den lukker seg litt mer villig.
Snekkeren var nettopp dratt da det svingte inn en lastebil med en pall med varer. Så dukket jentene med klærne opp og rigget seg til, mens Vigdis og jeg tente stearinlysene inne og ute. Vi skulle se på kolleksjonen jentene hadde med seg, Stine og Mie het de, og satte igang med Chatrine som modell. Mens vi holdt på med dette, kom den ene gjesten etter den andre, og alle fikk være med å prøve og mene. Det formelig summet.

Som om ikke det var nok dukket plutselig postmannen opp imellom skravlende, prøvende og fnisende damer, med en kjempe eske garn fra Mauds garn. Endelig kom sokkegarnet igjen, akkopangnert av en ny type kjempenøste, multifarget og nok til en poncho på ett nøste!

Mie og Stine kom seg aldri avgårde, men var som oss enige at det var veldig gøy!


Mie Davidsen og Stine Bach-Gansmo har agenturerne på

Q by Kjederqvist

Pureheart

Tina WodstrupAud Skarmstad Rogne i sving med nydelige strikkejakker.
Elin Haraldsen legger inn bestilling, mens Chatrine tar en pause som prøvedukke.

Klærne vi bestilte i dag kommer i løpet av mars-april, men vi har allerede fått inn klær fra Anouska, så det er bare å komme på besøk :-)

2 kommentarer:

  1. Kul blogg!! Og veldig god idé med ski og aking. Skal bort denne helgen, men kulda holder vel til neste helg også!!?

    SvarSlett
  2. Jeg kommer garantert innom dere en dag om ikke så altfor lenge. Spennende butikk. Er det greit at jeg tar med kameraet?

    SvarSlett